21 Apr

Php Developer Yourholding Dutch - - Yourholding

Position
Php Developer Yourholding Dutch
Company
Yourholding
Location
Opening
21 Apr, 2017 30+ days ago

Yourholding as the company that open the jobs vacancy, have some qualification and spesification especially for the Php Developer Yourholding Dutch jobs vacancy. To find out more information and about qualification and spesification details, walkin interview schedule, the address of the company, the company contact info (email/phone number) of Yourholding company, please start to apply for the job vacancy with fill the jobs application with click the 'Apply This Job' button below.

Location
: Zwolle Wat ga je doen Bij Yourholding ontwikkelen we een platform waarmee we onze cloud- en hostingproducten aanbieden aan resellers en eindklanten. Voor resellers bieden we daarnaast WHMCS modules aan, zodat onze producten ook via het populaire Web Hosting Automation Platform beschikbaar zijn. In de rol van PHP Developer ontwikkel en onderhoud je integraties van deze modules. Met automatische tests borg je de werking en kwaliteit, ook bij aanpassingen in het bronsysteem.

Hoe ziet je dag eruit In de ochtend beginnen we met de stand-up, we werken Agile. Na de stand-up begin je met werkzaamheden uit onze sprint, die we bijhouden in het ticketsysteem Jira. De tickets variëren van het oplossen van bugs tot het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het meewerken aan een nieuw project. Bij elke oplevering checken we open en eerlijk elkaars code via Crucible.

Bij het ontwikkelen heb je de keuze uit welke software je gebruikt, bijvoorbeeld Eclipse of PhpStorm. De meeste ontwikkelaars hebben een eigen favoriete IDE en werken op Linux.

Waar ligt de uitdaging in deze functie Het bouwen van modules klinkt simpel, maar in de praktijk komt er veel bij kijken. Je hebt uitgebreide kennis nodig van de interne processen en hoe deze samenwerken met de processen van de externe software. Vaak doet dat een beroep op je creativiteit, omdat deze processen bijna nooit helemaal hetzelfde zijn.

Daarnaast is gestructureerd werken en de code kwaliteit hoog houden een interessante uitdaging. Door zelf kritisch te zijn en te blijven zoeken naar de juiste robuuste oplossingen, maak je je eigen werk op den duur makkelijker en leuker.

Eens per maand krijg je de mogelijkheid om sprintvrij te werken. Op die dag kun je je bezighouden met nieuwe technieken, het ontwikkelen van extra skills of kun je bijvoorbeeld eens meekijken op een andere afdeling waar we veel mee samenwerken.

Hoe ziet je team eruit Bij Yourholding werken meer dan 20 developers in meerdere teams. We programmeren in PHP, Java en Python. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het uitrollen van de projecten en het beheer van de onderliggende infrastructuur.

Voor het WHMCS integratie team zijn 3 developers betrokken bij de ontwikkelingen in onze bronsystemen en de aanpassing van de integratie modules hierop.

Meer lezen over een dag op de afdeling Development bij Yourholding? Lees dan dit blogartikel, dat een van de developers van het Yourhosting-team schreef: Een dag op Yourhosting Development

Wij vragen We zoeken een gedreven, ervaren PHP-programmeur die plezier heeft en uitdaging ziet om met een klein team aan zowel onderhoud als doorontwikkeling van de verschillende modules te werken. Verder vragen we:

 • minimaal drie jaar relevante werkervaring;
 • een programmeur in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en technieken;
 • een gedreven collega die niet alleen voor vandaag programmeert, maar ook voor morgen;
 • diepgaande kennis van en ervaring met PHP, Linux en MySQL;
 • ervaring met het bouwen van modules voor third-party software;
 • diepgaande kennis van en ervaring met WHMCS;
 • ervaring met MVC-framework en het maken en gebruiken van API’s;
 • ervaring met versiebeheer (Mercurial/Git);
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • kennis van en ervaring met Python/Django is een pre en je bent bereid om je kennis hierin te ontwikkelen;
 • kennis van domeinnaamregistratie, hosting- en clouddiensten en DNS is een pre.
Wij bieden
 • een fulltime functie bij een dynamisch en innovatief bedrijf;
 • een stimulerende werkomgeving en een unieke bedrijfscultuur: no-nonsense, open en informeel;
 • volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng;
 • een prima salaris gebaseerd op opleiding en werkervaring.
Dienstverband In eerste instantie bieden we je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het is onze bedoeling dit op termijn om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Solliciteren Heb je interesse en beschik je over de gevraagde kennis en ervaring? Solliciteer dan via de button op onze website en we nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Een onderdeel van de selectieprocedure voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, wij werven zelf onze medewerkers.

Bedrijfsprofiel Yourholding

Yourholding is een dynamische organisatie met meer dan 150 medewerkers. We beheren voor ruim 160.000 klanten hosting- en clouddiensten. De afgelopen jaren hebben we ons snel ontwikkeld binnen de ict-branche door gevarieerde kwaliteitsproducten aan te bieden op het gebied van hosting- en clouddiensten. We onderscheiden ons met een uitstekende bereikbaarheid, een deskundige en klantvriendelijke service en continue inhouse ontwikkeling (van zowel mensen als systemen).

In Nederland richten we ons met Yourhosting, Yourhosting Business en Starthosting op zowel de particuliere als zakelijke markt met diensten als (managed) hosting- en clouddiensten.

Internationaal zijn we actief met Realtime Register, Resello en Starthosting.com. Hiervoor houden we kantoor in Nederland, India en Rusland. Met het door onszelf ontwikkelde multi-tier business automation platform bieden resellers eenvoudig domeinnaammanagement- en hosting- en clouddiensten aan. We zijn op dit gebied momenteel een van de snelst groeiende spelers wereldwijd.

Bedrijfscultuur Yourholding Bij Yourholding is de gemiddelde leeftijd 32 jaar. De bedrijfscultuur is ondernemend, ambitieus, no-nonsense, open en informeel. Er is voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor. We verwachten van onze collega’s een flexibele houding, stressbestendigheid en een hoog werktempo.

Vanuit de gedachte dat je het best presteert als je het naar je zin hebt, streven we naar een optimaal werkklimaat. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping van een prachtig pand dichtbij de A28. Onze pauzes en vrijdagmiddagborrels brengen we door op ons zonnige dakterras en in onze kantine met gameroom, waar onze eigen kok broodjes, warme maaltijden en hapjes serveert. Ieder kwartaal komen we met het bedrijf samen om onze groei, ontwikkeling en toekomstplannen door te nemen en per jaar organiseren we enkele afdelings- of bedrijfsuitjes.

Wil je meer beeld krijgen bij ons bedrijf en de enthousiaste club collega’s? Bekijk dan hier onze korte video.


Other Php Developer Yourholding Dutch Jobs Vacancy

21Apr

Php Developer Yourholding Dutch. Job Openings in Yourholding for Php Developer Yourholding Dutch, this job opened at 21 Apr, 2017. Bij Yourholding werken meer dan 20 developers in meerdere teams. In de rol van PHP Developer ontwikkel en onderhoud je integraties van deze modules.... ... (Read more about Php Developer Yourholding Dutch - - Yourholding)